Hyper Scape Ücretsiz Yayınladı! Ubisoft’un Yeni Oyunu

Hyper Scape Ücretsi ubisoft

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Hyper Scape ücretsiz bir şekilde piyasaya sürüldü. Oyun Ubisoft yapımı ve Battle Royal türündeydi. PC’nin yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen oyun, dikkat çekici bir hayatta kalma oyunu olsa da yüksek enerjisi sayesinde kendine farklılık katabiliyor.

Hyper Scape Ücretsiz yayınlandı! Hayatta kalma oyunu

Hyper Scape’te diğer hayatta kalma oyunlarından farklı özellikler bulunuyor. Bu özelliklere örnek verecek olursak, binaların tepesine tırmana biliyorsunuz. Bunun yanında oyunda bulunan “hack” sayesinde, düşmanlarla çatışma içerisindeyken farklı reaksiyonlar göstererek, oynanış çeşitliliğinizi artırabiliyorsunuz.

Ubisoft, Beta sürecinde mevcut bulunan eşyaların yanına Dragonfly isimi ile anılan yeni bir silah daha ekledi. Silahın özellikleri ve görüntüsü ilk bakışta fazlasıyla beğenildi. Oyunu indirmek için buraya ve ardından sayfanın alt kısmında yer alan “Download” butonuna tıkladıktan sonra adımları takip etmeniz Hyper Scape’ı indirmeniz için yeterli olacak.

Hyper Scape Sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7 4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 (4 GB) veya AMD Radeon RX 480 (4 GB)
  • Sabit Disk: 20 GB kullanılabilir alan

Hyper Scape Ücretsiz yayınlanması ve sistem gereksinimleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi alt kısımdan bizlerle yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Oyun haberleri ve daha fazlası için Diyobi sitemizi takipte kalmaya devan edin.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık