Huawei Watch 3 Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı!

Huawei Watch 3 Serisi Türkiye'de Satışa Çıktı!

Dev teknoloji şirketi Huawei, yeni bir akıllı saat ile geliyor. Ayrıca Watch 3 ve Watch 3 Pro adı verilen yeni serinin Türkiye fiyatı açıklandı. Huawei Watch 3 Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı!

Huawei Watch 3 Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı!

Teknoloji şirketi Huawei, HarmonyOS işletim sistemine sahip olan akıllı saatleri Watch 3 ile Watch 3 Pro’yu Haziran ayında tanıtımını yaptı. Söz konusu olan yeni akıllı saatler diğer ülkelere ek olarak ülkemizde de satışa sunuldu. Saatler satın almak isteyen kullanıcılar için Huawei’nin çevrim içi mağazasında yer aldılar. Bu sayede merakla beklenen modellerin fiyatları da belli oldu.

Şirket kendini geliştirmeye devam ederek yeni modelleri kullanıcılar için sunmakta. Ayrıca ülkemizde de söz konusu olan akıllı saat modellerini satışa sundu. Türkiye satış fiyatı Huawei Watch 34.999 TL olarak belirlendi. Ayrıca  Huawei Watch 3 Pro ise 5.699 TL fiyata sahip oldu. Her iki modeli de satın almak isteyen teknoloji severler Huawei’nin çevrim içi mağazasından satın alabilirler. İki cihazdan birini alan kişilere şirket FreeBuds 3‘ü hediye etmekte.

Watch 3, 1.43 inç OLED ekrana sahip. Ekran 60 Hz ekran yenileme hızı ve 1000 nit maksimum parlaklık desteği sunmakta. Ayrıca modelde ekran uçtan uca olduğundan ötürü dönen çerçeve bulunmamakta. Ek olarak ise ekran tarafında iki saati birbirinden ayıran bir fark mevcut değil. Ayrıca Huawei Watch 3 aktivite takibi için kalp atış hızı takibi, Sp02 sensörü ve uyku tabiki yer almakta. Ancak bu saat için yeni olan geçen yılki Fitbit‘in Sense akıllı saatine benzer bir sıcaklık sensörü sunmakta. Şirket söz konusu olan sensörün gün boyunca kullanıcıların cildinin sıcaklığını sürekli olarak takip edebileceğini belirtmekte.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Huawei model ürünleri kullanmakta mısınz?Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık