Huawei EMUI 11 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi kısa süre önce açıklandı

Huawei EMUI 11 uzun bir süredir bekleniyordu ve tanıtım tarihi kısa süre önce açıklandı. Huawei Geliştiriciler Konferansı için sabırsızca bekleyen milyonlarca insan bu etkinlikte EMUI 11, HarmonyOS 2.0 ve HMS Core 5.0 ile bir an önce karşılaşmak istiyor.

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi açıklandı

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda bu sistemin çıkış tarihi ile ilgili bir bildiri yayımlanmıştı. Yayınlanan bu bildiride gelecek olan işletim sisteminin eylül ayında piyasada yerini alacağı açıklanmıştı ancak net bir tarih verilmemişti. Huawei, şirkete ait olan Twitter hesabından 7 saniyelik bir video paylaştı.

Bu video sayesinde EMUI 11 ile bir an önce karşılaşmak isteyen kullanıcıların cevabını aradığı “EMUI 11 ne zaman çıkacak?” sorusunun üzerindeki bilinmezlikler ortadan kalktı. Ayrıca Çinli firmanın Google ARCore ile de rekabet içerisinde olacağını belirtmekte fayda var.

Artırılmış gerçeklik uygulaması olarak kullanılacağı söylenen Huawei AR Engine, telefon kamerası ile gerçek hayatı birleştirecek. Bunun dışında gücünü Kirin’den alan Huawei cihazlarının 3 boyutlu video işleme yeteneği daha gelişmiş bir grafik kiti ile iyileştirilecek.

Huawei, EMUI 11 isimli yeni arayüzün 10 Eylül 2020 – 12 Eylül 2020 tarihleri içerisinde gerçekleştirilecek olan Huawei Geliştiriciler Konferansı sayesinde tanıtılacağını duyurdu. Gelecek olan bu yeni yazılımın ABD tarafından uygulanan ambargo nedeni ile etkileneceğini söyleyebiliriz.

Görüntü kiti, ses kiti, video kiti ve hızlandırma kiti gibi diğer destekleyici kitler de Huawei tarafından üretilen cihazlara katkı sağlayacak. HarmonyOS 2.0 isimli yazılımın ise bilgisayarlara, otomobillere ve saatlere destek vereceği söyleniyor.

EMUI 11 güncellemesi sizi heyecanlandırıyor mu?

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık