Harry Potter’ın 20. Yıl Özel Bölümü İlk Fragman Yayınlandı!

Milyonlarca hayranı olan serinin özel bölüm için HBO Max, ilk fragman videosunu paylaştı. Harry Potter’ın 20. Yıl Özel Bölümü İlk Fragman Yayınlandı!

Harry Potter’ın 20. Yıl Özel Bölümü İlk Fragman Yayınlandı!

Harry Potter'ın 20. Yıl Özel Bölümü İlk Fragman Yayınlandı!

Serinin ilk filmi Harry Potter ve Felsefe Taşı, Kasım 2001’de vizyona girmişti. Aradan geçen 20 yıldan sonra ekip tekrardan bir araya geldi ve efsane seri geri döndü. Geçtiğimiz haftalarda merakla beklenen filmin afişini hayranlarına sunan şirket şimdi yeni bir güncelleme ile geldi. Ayrıca söz konusu filmin ilk fragmanı paylaşıldı.

Popüler fantastik kategorisindeki film serisinin başrolleri Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson tekrar bir araya geldi. Yeni film, Warner Bros. Studio Tour Londra’da çekildi. Ayrıca Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton yer almakta. Ek olarak James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis ve Evanna Lynch gib oyuncular da bulunmakta.

Geniş oyuncu kadrosuna ek olarak filmin yapımcıları David Heyman, Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell ve David Yates de bu özel bölüm için yer aldılar. İşte merakla beklenen filmin yayınlanan ilk fragmanı:

Söz konusu fragmanda Emma Watson “Hiç zaman geçmemiş gibi geliyor. Ama çok zaman geçti,” cümlesini kullanmakta. Bu cümlesiyle ekip arasındaki samimiyeti anlatmakta. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts adlı özel bölüm, 1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max platformunda yayınlanacak.

Peki siz bu fragman hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Harry Potter filmi serisini seviyor musunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık