Google Android Dev Summit 2021 Etkinliği Geliyor!

Google Android Dev Summit 2021 Etkinliği Geliyor!

Popüler teknoloji şirketi Google, içinde bulunduğumuz yıl düzenleyeceği iki yeni etkinliği duyurdu. Söz konusu etkinlikler Google Android Dev Summit ve Chrome Dev Summit olacak. Google Android Dev Summit 2021 Etkinliği Geliyor!

Google Android Dev Summit 2021 Etkinliği Geliyor!

Son olarak Google, Mayıs ayında düzenlediği çevrimiçi I/O konferansında yeni teknolojilerini basına tanıtmıştı. Aradan geçen zamandan sonra şirket son hızla devam ederek Android Dev Summit 2021‘nin (Android Geliştiriciler Zirvesi) için hazırlanmakta. Ayrıca etkinliğin gerçekleşeceği tarih belli oldu. Şirketin 2021’deki ikinci büyük etknliği olacak olan Dev Summit, 27 ve 28 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Diğer etkinlikte olduğu gibi çevrimiçi olmaya hazırlanmakta. Düzenlenecek olan diğer etkinlik Chrome Dev Summit ise 3 Kasım‘da gerçekleştirilecek.

Söz konusu etkinlik Android Dev Summits en son 2019 yılında düzenlenmişti. Ancak 2020 yılında dünyayı saran pandemi nedeni ile o yıl düzenlenmemişti. Fakat bu yıl geçtiğimiz yılın acısını çıkartmaya hazırlanıyor. Etkinlikte Android üzerinde çalışan yazılımcıların ve Android 11’den Android 12‘ye geçiş sürecindeki adaptasyonunun hızlandırılması gibi konular yer alacak.

Ayrıca şirket Chrome’u unutmayarak farklı bir etkinlik planlamakta. Chrome Dev Summit 2021 adını alan söz konusu etkinlik 3 Kasım 2021’de çevrimiçi olarak düzenlenecek. Ek olarak Chrome üzerinde çalışan Google çalışanları da etkinlikte yerini almakta. Ayrıca etkinlik Türkiye saati ile 19.00’da başlayacak ve iki saat sürecek.

Peki siz bu etkinlikler hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık