En Kazançlı Link Kısaltma Siteleri! Denenmiş Yöntemler

thumbnail

Bir çoğumuz kolay para kazanmanın yollarını ararken, tüm ihtimalleri değerlendirerek en mantıklı yöntemi bulmaya çalışıyoruz. Bununla beraber fazlasıyla vakit kaybederek umutsuzluğa da düşüyoruz. Ben de bu yollardan geçtiğim için sizlere bu yazımızda kazançlı yöntem olan link kısaltma sitelerinden bahsedeceğim.

Öncelikle link kısaltma sitelerinden daha fazla kazandıran yöntemler de yok değil. Örneğin Adsense’den Para Kazanma veya Blog Yazarak Para Kazanma gibi daha bir çok yol ve yöntem bulunmakta. Sizlerde linklere tıklayarak o yazılarımıza da ulaşabilirsiniz.

Link Kısaltma Hakkında:

İlk olarak şunu söylemeliyim ki, kesinlikle bu yöntem için sabır gerekiyor. Birden para kazanmayı beklemeden adım adım ilerleyerek kazançlarımızı arttırabiliriz. Bu yöntemi iki senedir yaptığımı göz önünde bulundurarak sizlere edindiğim tecrübelerimi de anlatmak istiyorum.

Sizlere üç site önereceğim ve bu sitelerin hepsinden aktif olarak ödeme aldığımı da bilmenizi isterim. Kesinlikle güvenli olmakla birlikte bizden istedikleri kuralları çiğnemediğimiz sürece her hangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Bu sitelerin adları ile birlikte haklarında bilgide vermeden önce şunu da bilmelisiniz. Link kısaltma sitelerinden para kazanırken aşırı derecede gelir elde etmeye başlarsak, bazen ödemelerini geciktirebiliyorlar. Bundan dolayı üç siteye eşit oranda yayılarak, bir siteden 1200 tl kazanmak yerine üç siteden toplam 1200 tl kazanma yolunu izlememiz gerekiyor.

Bcvc Link Kısaltma:

İlk sitemiz Bcvc, bu sitemizde dolar bazlı olarak para kazanmaktayız. Haftada 10 doları geçtiği taktirde bizlere ödemelerini her Cuma saat 15.00-18.00 arası yapmaktalar. İlk hafta 10 doları geçmediği taktirde ikinci haftaya biriken bakiye sarkıyor ve ne zaman 10 doları geçerse, ilk Cuma günü para hesabımıza yatıyor. Bu sitenin en güzel yanı İban üzerinden banka hesaplarına ödeme gerçekleştiriyor olması. Sitemizde 1000 tıklamaya 3 dolar yani güncel kurla 18tl verilmektedir. Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

TR Link, Link Kısaltma:

Bu sitemizden de güncel olarak para kazanmaktayım. Güvenilirliği konusunda herhangi bir şüpheniz olmasın. Ödeme seçeneği çokluğu da sizleri memnun edecektir. Sitede 1000 tıklanmaya 11 tl verilmektedir.

 Papara ₺30,00
 Kripto ₺30,00
 Webmoney ₺30,00
 Banka Havalesi ₺100,00
Link TL, Link Kısaltma:
TR Link sitesinde de ödemeler düzenli yapılmakta ve 1000 tıklanma başına 11 tl civarı para verilmektedir. Ödeme yöntemleri Papara ve Paypaldır. Her ayın 7. günü ödemeler belirlenen ödeme yöntemi hesabına aktarılır. Ödeme eşiği 20tl dir.
Anlayabileceğiniz üzere en kârlı kazanma yöntemi bcvc dir ama dediğim gibi sadece bir siteye yüklenmek sizin açınızdan olumsuz sonuçlar doğurabilir. 
Linklere Nasıl Tıklatacağız ?
En önemli konu bu sorunun cevabıdır. Sizlere bir kaç yöntem söyleyerek kazançlarınızın artmasına yardımcı olabilirim. Öncelikle Instagram biografi kısmına kısalttığınız linklerden birini koyabilirsiniz. Dm den mesaj yoluyla linklerinizi insanlara yollayabilirsiniz. Twitter ve Facebook üzerinden linklerinizi paylaşa bilir ve insanlara tıklatabilirsiniz. Bunun yanında bir web site açarak içerisine link koyabilir veya Youtube’da yorumlara linklerinizi paylaşabilirsiniz.
Bu anlattığım yöntemle ayda 1000 tl den fazla para kazanabilmeniz mümkündür. Ama dediğim şeyi unutmayın, zaman ve sabır çok önemli. Adım adım ilerleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık