Crytek’ten Paylaşım Geldi! Crysis 2 Remastered Mı Gelecek?

Crytek’ten Paylaşım Geldi! Crysis 2 Remastered Mı Gelecek

Popüler oyun Crysis 2 ile ilgili kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Oyunun yapımcısı olan Crytek, yaptığı paylaşım ile birden fazla iddianın ortaya atılmasına sebep oldu. Crytek’ten Paylaşım Geldi! Crysis 2 Remastered Mı Gelecek?

Crytek’ten Paylaşım Geldi! Crysis 2 Remastered Mı Gelecek?

3 Türk kardeş olan Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından 1999 yılında Almanya’nın Coburg şehrinde kurulan oyun şirketi Crytek, Crysis serisi ile oyunseverlerin gözdesi olmuştu. Şirket özellikle de Crysis serisi ile popülerliğini arttırıp başarılı olmuştu. Ayrıca şirket ”Remastered” akımına katılarak geçtiğimiz yıl Crysis Remastered versiyonunu piyasaya sürmüştü.

Fakat ne yazık ki  Crysis Remastered oyunu belirli bir kesimin hoşuna gitse de çoğunluğun dikkatini çekmedi. Söz konusu olan oyun piyasaya sürüleli 1 yıl oldu. Fakat Crytek‘in, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile Crysis 2 Remastered geliyor iddialarının ortaya çıkmasına sebep oldu. Söz konusu olan paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Crytek firmasının Twitter üzerinden yaptığı söz konusu paylaşımı okuyanlar ilk başta anlamını anlayamadılar. Fakat ilerleyen zamanlarda Crysis hayranları paylaşımı ipucu olarak yorumladılar. Yapılan paylaşımda ” They used to call me Prophet ” ifadeleri kullanıldı. Paylaşımın Türkçe karşılığı ise ” Bana eskiden peygamber derlerdi ” anlamına gelmekte.

Söz konusu olan bu cümlenin Crysis 2 Remastered ile bağlantılı olan yönü ise ince bir detayda gizlenmekte. Pyalaşımda kullanılan cümle Crysis 2 oyununun hemen başında yer almakta. Bu yüzden de oyunseverler tarafından Crysis 2 Remastered geliyor iddiaları gelmeye başlanmakta.

Firmanın paylaştığı bu paylaşımın altında herhangi bir anlam aramamak da gerekebilir. Firmadan gelecek resmi açıklamayı beklemek daha sağlıklı olacaktır. 

Peki siz bu paylaşım hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak görüş ve düşüncelerinizi bizlerle ve okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık