Clubhouse Android Uygulaması Kullanıma Hazır

Clubhouse Android Uygulaması

Clubhouse, 2021 yılına bomba gibi bir giriş yapmıştı. Sesli sohbet tabanlı sosyal ağ uygulaması, hali hazırda android işletim sistemi bulunan cihazlarda mevcut değil. Sadece iOS kullanıcıları için sunulan bu hizmet kısa zaman sonra Android içinde gelme durumu yetkili isim tarafından doğrulandı. aul Davidson, Android’de var olmanın kendileri için önemli olduğu kanısında. Clubhouse Android uygulaması kullanıma hazır olduğu anlaşılmakta.

Clubhouse’un Android uygulaması hakkında ilginç bir olay yaşandı. Yapım sürecinde görev alan bir geliştirici sosyal medya hesabından, uygulamanın çok yakında kullanıma sunulacağını ima eden bir paylaşım yaptı. Bunun yanında paylaşım kısa sürede fazlasıyla etkileşim aldı.

Clubhouse Android uygulaması kullanıma hazır

Clubhouse uygulamasının yapım sürecinde yazılım geliştiricisi Mopewa Ogundipe görev almakta. Sosyal medya hesabından iki adet ekran görüntüsü paylaştı. Birçok kullanıcı bu paylaşıma merakla yaklaştı.

Mopewa Ogundipe’nin profilinde gözüken “sent from my Pixel”  ifadesi dikkat çekti. Ayrıca bu ifade, Ogundipe’nin o ekran görüntüsünü Google Pixel model bir akıllı telefondan aldığını göstermekte. Clubhouse Android uygulamasının geliştirilme sürecinin büyük oranda tamamlandığı ve kullanıma hazır olduğu muhtemel.

Mopewa Ogundipe, Clubhouse Android uygulamasını geliştiren ekipte tek kişi olmadığını söyledi. Ancak Ogundipe, bu konuyla alakalı başka bir bilgi paylaşmadı. Peki yaşanan bu gelişmeler ile ilgili siz ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık