Assassin’s Creed Valhalla Rekor Kırdı! En İyi Çıkış Yapan Oyun

Assassin’s Creed Valhalla rekor kırdı

Sevilen ve çokça oynanan Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Oyun çıkışı sonrasında oldukça başarılı bir tablo da çizmeye başladı. İlk olarak serinin bir önceki oyunu olan AC: Odyssey‘i satışları ile katlayan Assassin’s Creed Valhalla, kısa süre önce yeni bir rekora daha imza attı. AC: Valhalla satışları ile Ubisoft için tarihe geçti. Assassin’s Creed Valhalla rekor kırdı!

Assassin’s Creed Valhalla rekor kırdı, Ubisoft tarihine geçti

Dünya genelinde sevilen ve popüleritesi olan Assassin’s Creed, ilk olarak 2007 yılında oyunseverler ile buluşmuştu. Seri, daha çok Ezio karakterinin bulunduğu üçleme ile akıllarımızda yerini koruyor. Daha sonrasında AC: Origins ile oyun daha farklı bir tarza evrildi. Origins’in getirdiği tarzın son örneği olan Valhalla, Ubisoft’un bu değişim adımıyla ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Assassin’s Creed Valhalla satışa çıktığı ilk haftasında Ubisoft tarihine geçmeyi başardı. Oyun, şuana kadar seride ilk hafta en çok satanı oldu. Bunun yanında Valhalla, Ubisoft tarihinin bilgisayar için en çok satan oyunu olarak da adından söz ettirdi. 2020 yılının dikkatleri üzerine toplayan oyunlarından biri olan AC: Valhalla, oyuncuları fazlasıyla memnun ettiğini söylememiz yanlış olmaz.

Söz konusu rekorlar kıran oyunun hikayesine bakarsak eğer; aynı Origins ve Odyssey’de olduğu gibi mitolojik bir konu üzerinde duruluyor. Valhalla’da İskandinav mitolojisi ele alınıyor.

Yaşanan bu rekor hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak oyun ile ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık