15/7 Şafak Vakti Fragmanı! 15 Temmuz Darbe Girişimi Filmi

15/7 Şafak Vakti fragmanı

15/7 Şafak Vakti, 15 Temmuz askeri darbe girişimini konu almakta. Bunun yanında 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylar hakkında çekilen film olumlu karşılandı. 15 Temmuz Darbe Girişimi Filmi olarak da adlandırılan 15/7 Şafak Vakti fragmanı yayınlandı.

15/7 Şafak Vakti Fragmanı

Filmin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturmakta. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı, Aslıhan Karalar gibi isimler bulunmakta. Filmin ne kadar izleneceği tabi ki bilinmese de şimdilik sosyal medya da konuşulmakta.

15/7 Şafak Vakti Covid Engeli

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlatılan ve 15 Temmuz askeri darbe girişimini konu alan “15/7 Şafak Vakti” adlı sinema filmi projesinin Kayseri’de kurulan setine, cast ajansı tarafından seçilerek götürülen figüranların bir kısmı koronavirüse yakalandıklarını açıkladı. 

Bunun yanında gelen bilgilere göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlatılan  “15/7 Şafak Vakti” adlı sinema filminin yapımcılığını, Rafadan Hayat Film Prodüksiyon ve Yapım Limited Şirketi, yönetmenliğini ise Volkan Kocatürk üstlenmekte. Filmin başrolünde ise Erkan Petekkaya’nın oynayacağı bilgisi mevcut.

Siz 15 Temmuz askeri darbe girişiminin film olması hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık