Xiaomi 13 Pro Özellikleri ve Görüntüsü

Xiaomi-13-Pro-ozellikleri-diyobi

Teknoloji devlerinden Xiaomi, önümüzdeki yıl mart ayında tanıtması beklenen Xiaomi 13 Pro için çalışmalara devam etmekte. Çalışmalarını hızlandıran firmadan sızıntılar mevcut. Xiaomi 13 Pro özellikleri ve görüntüsü ortaya çıktı. İşte tüm detaylar..

Xiaomi 13 Pro Özellikleri

Xiaomi 13 Pro, gücünü Qualcomm tarafından üretilecek Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alacak. Sızdırılan bilgilere göre Snapdragon 8 Gen 2 işlemcide 3.4 ile 3.5GHz aralığında çalışan ARM Cortex-X3 çekirdek kullanılacak. Ayrıca TSMC tarafından 4nm teknolojisiyle üretilen yarıiletkenlerin kullanılacağı işlemci, Adreno 740 grafik arabirimine sahip olacak.

Bunun yanında Nuwa kod adıyla piyasaya sürüleceği sızdırılan Xiaomi 13 Pro, kavisli ekran ile tanıtılması beklenmekte. Xiaomi 13 Pro modelinin 12 GB RAM’li versiyonu sızdırılmakta. Cihazda 3 GB sanal bellek bulunmakta.

Cihazın Android 13 tabenlı MIUI 14 arayüzüyle geleceği sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Telefonun ayrıca, ön kamerayı yerleştirme için ekranın üst ortasında tek bir delikli yuva içermesi beklenmekte. BYD tarafından üretilen seramik gövdeli mühendislik makinesi test aşamasındadır.

Peki siz Xiaomi 13 Pro hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca daha önce Xiaomi cihaz kullandınız mı? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık