WhatsApp Yeni Özelliğini Test Etme Aşamasında!

WhatsApp Yeni Özelliğini Test Etme Aşamasında!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli mesajlar için yeni bir özellik üstünde çalışmakta. Kendini geliştirmeye devam eden platformun bir sonraki hamlesinin ne olacağı merakla beklenmekte. WhatsApp Yeni Özelliğini Test Etme Aşamasında!

WhatsApp Yeni Özelliğini Test Etme Aşamasında!

En çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, bünyesine yeni özellik eklemekte. Söz konusu olan yeni özelliği şimdilik test aşamasında bulunmakta. Fakat gelecek olan yeni özelliğin Instagram uygulamasına benzer bir çalışma prensibi izleyeceği tahmin edilmekte.

Android 2.21.13.17 sürümünde yer alan WhatsApp beta servisinin, yayınlamış olduğu ses dalgası özelliği çoğu kullanıcıyı mutlu etmişti. Söz konusu olan sesli mesaj özelliğini kullanan kullanıcılar eski özelliğe oranla daha hızlı bir ara yüze sahip oldular. Fakat yeni gelen haberle birlikte bir başka önemli gelişme daha ortaya çıktı. Gelecek olan güncelleme ile birlikte yayınlanması beklenen yeni WhatsApp sesli mesaj özelliği, anlık ses dalgası formundan daha fazlasını sunmakta. Fakat bu yeni özellik şimdilik belirli bir kullanıcı topluluğu için aktif. Ayrıca, yaptığı sızıntılarla gündeme oturan WABetaInfo bu özelliği ilk keşfedenler arasında yer almakta.

https://www.instagram.com/p/CQmFyySIMg6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=edc54b8d-3ff0-445a-8ef0-f2d9f463959f

Söz konusu yeni özellikte kullanıcılar, ses kaydını istedikleri zaman durdurabilecekler. Bu özellik ile kullanıcılar, paylaşacakları kaydın ön izlemesini yaparak mesajı iletmeden önce seslerini kontrol edebilecekler. Fakat şimdilik Android ve iOS için WhatsApp beta sürümlerinde olan bu özellik tahminen yakın zaman içinde kullanıcılarla kavuşacak. Ancak ne yazık ki şu anda kesin bir tarih vermek oldukça zor olmakta.

Peki siz bu özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık