WhatsApp Web Yeni Özellik İle Geliyor!

WhatsApp Web Yeni Özellik İle Geliyor!

Popüler dijital mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın kullanımı mobil ile sınırlı değil. Kullanıcılar platformu web sürümünde de kullanabilmekteler. Şimdi ise şirket platformun web sürümüne uzun zamandır gelmesi beklenen özelliği getirdi. WhatsApp Web Yeni Özellik İle Geliyor!

WhatsApp Web Yeni Özellik İle Geliyor!

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarının başında olan Whatsapp oldukça popüler. Ancak mobil sürümündeki özelliklerin birçoğu web sürümünde mevcut değil. Şirket ise bu duruma el atarak web sürümüne yeni özellikler getirmeye başladı. Platforma uzun zamandır gelmesi beklenen özellik nihayet geldi.

Söz konusu platform WhatsApp, uçtan uca şifrelemeyi kullansa da son bir yılda gizlilik konusundaki güvenini zedeledi. Bu sebeple de yakın zamanda WhatsApp Web ya da masaüstü uygulamasını kullananların gizlilik seçeneklerini cihazlarına ihtiyaç duymadan değiştirmesi mümkün olacak. Ayrıca bu özellik şimdilik  beta aşamasında ve beta gönüllüleri tarafından kullanılabilmekte. Beta süreci bittikten sonra herkesin gizlilik seçeneklerini bilgisayar üzerinden değiştirebilmesi beklenmekte.

Yeni özelliği göremeyen kullanıcıların yapmaları gereken şey beta programına katılmak. Kullanıcıların bu programda WhatsApp’a gelecek özelliklerin bazılarını erkenden deneme şansları mevcut. Ayrıca söz konusu özelliğin herkese geleceği tarih şimdilik belli değil. Ek olarak beta’nın 2.2146.5 sürümünde bu özellik mevcut.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Whatsapp’ı kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık