WhatsApp Sesli Durum Geliyor!

WhatsApp Sesli Durum Geliyor!

Birçoğumuzun vazgeçilmez mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik haberi ile karşımızda. Gelen haberlere göre WhatsApp sesli durum geliyor. Söz konusu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, durum güncellemelerine sesli notlar ekleyebilecekler.

WhatsApp Sesli Durum Geliyor!

WhatsApp Sesli Durum Geliyor

Kullanıcılarının isteklerine oldukça önem veren dijital mesajlaşma platformu WhatsApp, kendini geliştirmeye devam ediyor. WABetaInfo tarafından sızdırılan bilgilere göre WhatsApp, yeni özelliği sesli durumlar için çalışmalara başladı.

WhatsApp‘ın Google Play Beta Program kapsamında sunduğu 2.22.16.3 sürümünde platformda kullanılan durum güncellemeleri için önemli bir yenilik tespit edilmekte. Söz konusu yeniliğe göre platform, durumlara sesli not desteği eklemek için çalışmalar yapmaya başladı. Ayrıca WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde durum sekmesinin alt kısmına mikrofon butonunun eklendiğini görülmekte.

Ek olarak sesli notlar sadece durum gizlilik ayarlarında seçilen kişilerle paylaşılacak. Ayrıca eklenen sesli durumlar diğer resim ve videolardaki gibi uçtan uca şifreleme özelliğiyle korunacak. Söz konusu yeni özellik geliştirme aşamasında olduğu için beta kullanıcılarına sunulacağı tarih hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Ayrıca özellik şimdilik yalnızca Android uygulamasını kapsamakta. Ancak ilerleyen tarihlerde iOS sürümü için gelmesi de beklenmekte.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca WhatsApp platformunu kullanmakta mısınız? Sizce söz konusu bu yeni özellik kullanışlı mı? Özelliği kullanmayı düşünmekte misiniz? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık