WhatsApp Grup Sohbetlerine Yeni Özellik!

WhatsApp Grup Sohbetlerine Yeni Özellik!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp son zamanlarda birçok yenilik haberi ile geldi. Şimdi ise bu haberlerine bir yenisini daha ekledi. Meta’da WhatsApp Başkanı olan William Cathcart yeni bir açıklama yaptı. Açıklamasında WhatsApp grup sohbetlerine yeni özellik geldiğini söyledi. Söz konusu yeni özellik ile birlikte artık WhatsApp grup aramalarında istenilen kişi sessize alınabilecek. İşte konuyla ilgili detaylar;

WhatsApp Grup Sohbetlerine Yeni Özellik!

WhatsApp Grup Sohbetlerine Yeni Özellik

Son olarak WhatsApp platformu, gruplarda görüntülü ve sesli görüşmeye katılabilen kişi sayısını 32’ye çıkarmıştı. Şimdi ise yine gruplarla ilgili bir güncelleme geldi. Söz konusu güncelleme ile birlikte kullanıcılar, WhatsApp grup aramalarında istedikleri kişileri sessize alabilecekler.

Meta’da WhatsApp Başkanı olan William Cathcart konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Cathcart, “Grup görüşmesinde diğerlerini sessize al özelliği, kendi mikrofonunu kapatmayı unutan kullanıcılar için geliştirildi. Ayrıca çok katılımcılı aramalara hakim olabilmeniz için yeni bir gösterge ekledik.” cümlelerini kullandı.

Grup aramalarında başkalarını sessize almak için, ilgili kişi seçildikten sonra “katılımcıyı sessize al” butonuna tıklamak yeterli olmakta. Ayrıca istenildiği zaman o kişiye direkt mesaj gönderebilmekte. Ek olarak bu yeni özellik, iOS ve Android platformlarında kullanıcılar için sunulmaya başlandı. Kademeli olarak aktif edilen özellik, kısa bir zaman içinde tüm kullanıcılar için kullanılabilir olacak.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca WhatsApp platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık