WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği Geliyor!

WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği Geliyor!

Kullanıcıların gözdesi mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni bir özellik haberi ile daha karşımızda. Popüler platforma kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bir özellik gelmeye hazırlanıyor. Gelen haberlere göre WhatsApp fotoğraf bulanıklaştırma özelliği geliyor. İşte detaylar;

WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği Geliyor!

WhatsApp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliği

Gün geçmiyor ki WhatsApp yeni bir özellik haberi ile daha gelmesin. Gelen bilgilere göre, WhatsApp’a gelecek bir sonraki özellik fotoğraf düzenleme ile ilgili. Söz konusu yeni özellik sayesinde artık uygulama üzerinden görüntü bulanıklaştırma mümkün olacak.

WhatsApp ile ilgili sızıntıları ile bilinen WABetaInfo yeni bir görsel paylaştı. Söz konusu görselde sosyal medya düzenleyicisi bölümünde “bulanıklaştırma” seçeneğinin eklendiği görülmekte. Bu yenilik sayesinde WhatsApp’tan paylaşılan fotoğraflar, üçüncü taraf uygulamadan geçirilmek zorunda kalınmayacak.

Ancak uygulamanın içerisinde yer alacak görüntü bulanıklaştırma özelliğinin detayları ise şimdilik belirsizliğini korumakta. Gelen tahminlere göre fotoğraf düzenleme uygulamalarına benzer şekilde çalışacak. Kısacası kullanıcılar bulanıklaştırma oranını ve büyüklüğünü ayarlayarak bölgesel çizimler yapılabilecekler.

Önceden iOS için WhatsApp betada bulunan fotoğraf bulanıklaştırma yeteneği artık Android‘deki beta kullanıcıları için de geliyor. WABetaInfo’nun paylaştığı görsel, medya düzenleme kısmında bulanıklaştırma sekmesine yer verildiğini göstermekte. Ancak Android için WhatsApp betada yer alan bu seçeneğin kapsamı hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Ayrıca yeni bulanıklaştırma özelliğinin resmi bir çıkış tarihi de şimdilik belli değil.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca WhatsApp platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık