Trendyol’un Yeni Reklam Yüzü Tarkan Ne Kadar Ücret Alacak?

Trendyol’un Yeni Reklam Yüzü Tarkan Ne Kadar Ücret Alacak?

Popüler e-ticaret platformu Trendyol geçtiğimiz günlerde ses getiren yeni bir anlaşma ile gelmişti. Yapılan anlaşmaya göre Tarkan, platformun yeni reklam yüzü oldu. Ancak herkesin merak ettiği bir soru var. Trendyol’un Yeni Reklam Yüzü Tarkan Ne Kadar Ücret Alacak?

Trendyol’un Yeni Reklam Yüzü Tarkan Ne Kadar Ücret Alacak?

Bildiğiniz üzere Trendyol geçtiğimiz zamanlarda gündeme bomba gibi düşen bir haberle geldi. Habere göre herkesin tanıdığı Megastar Tarkan ile  uzun soluklu bir anlaşma yapılmıştı. Ek olarak bu ortaklığın ilk adımının reklam filmleriyle atılacağı ve daha sonra toplumsal fayda odaklı projeler ile geleceği bilinmekte. Ayrıca Tarkan bu işbirliği ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Açıklamasında; “Trendyol yakından takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Aynı zamanda Türkiye’nin en sevilen ve kendi sektörünün en başarılı markası. Bu topraklardan doğan ve kısa sürede yurt dışına uzanan heyecan verici bir başarı öyküsü var. Büyürken ülkesine de faydalı olmaya çalışan, sosyal duyarlılıkları yüksek bir marka olmasını da ayrıca önemsiyor ve takdir ediyorum” cümlelerini kullanmıştı.

Ancak şimdi yeni bir bilgi geldi. Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre, Tarkan’ın bu anlaşma ile birlikte büyük bir ücret alacağı söylenmekte. Gelen iddialara göre Tarkan bu iş birliği kapsamında 1 yıllık kampanya için Trendyol’dan 15 milyon TL alacak. Ayrıca başka bir marka daha Tarkan’a iş birliği teklif etmişti ancak Tarkan’ın tercihi Trendyol olmakta.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık