TikTok Videosu İşinden Etti! Apple’da Kritik Ayrılık

TikTok Videosu İşinden Etti

Sosyal medya üzerinde her geçen gün bir başka video viral olmakta. Son yıllarda ise bu viral olan videolar sonucunda işinden kovulan insanların haberleri de gelmekte. Teknoloji devi Apple, bu durumu yaşayanlardan oldu. Apple TikTok videosu nedeniyle üst düzey yöneticisini kovdu. TikTok Videosu İşinden Etti. İşte detaylar!

TikTok Videosu İşinden Etti!

Son zamanlarda sık sık karşılaşılan video türlerinden biri, bazı fenomenlerin lüks araç sahiplerine ne iş yaptığını sormaları oldu. Bu video türünün son örneği ise ABD’de karşımıza çıkmakta. Geçtiğimiz ay Daniel Mac adlı bir içerik üretici çektiği videoda Apple’ın satın alma başkan yardımcısı Tony Blevins yer aldı.

Daniel Mac videoda, 500 bin dolarlık Mercedes-Benz SLR‘de oturan Blevins’e ne iş yaptığına dair bir soru sordu. Cevap olarak ise Blevins, uygunsuz ve kaba ifadeler kullandı. Bunun üzerine de mesleği hakkında kaba ifadeler kullanması nedeniyle Tony Blevins görevinden alındı.

Video içeriğine bakıldığı zaman Apple hakkında bir açıklama mevcut değil. Ancak iddialar, yöneticinin tutumunun işten çıkarılmasına neden olduğunu söylemekte. Bunun yanında Apple’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Tony Blevins ise “Hatalı mizah girişimimden dolayı gücenmiş olan herkesten içtenlikle özür dilemek istiyorum” sözlerini kullandı.

Peki siz Apple’dan böyle bir hareket bekliyor muydunuz? Ayrıca siz daha önce TikTok kullandınız mı? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık