Telegram Premium’un Geleceği Tarih Belli Oldu!

Telegram Premium'un Geleceği Tarih Belli Oldu!

Dijital mesajlaşma platformu WhatsApp’ın ezeli rakibi Telegram bir süredir hakkında bazı iddialara sahipti. Bu iddialar platformun ücretli bir abonelik sistemine sahip olacağı idi. Nihayet iddia kesinleşti ve Telegram Premium’un geleceği tarih belli oldu. İşte konuyla ilgili detaylar;

Telegram Premium’un Geleceği Tarih Belli Oldu!

İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte mesajlaşma alışkanlıklarımız da değişti. Eskiden kullandığımız SMS’lerin yerini dijital mesajlaşma platformları aldı. Bu platformlardan ilk aka gelen isimlerden birisi Telegram. Platform geçtiğimiz zamanlarda yapılan açıklamalarında platformun ücretli bir abonelik sistemi üzerinde çalıştığı bildirilmişti.

Geçtiğimiz günlerde bu konuda önemli bir gelişme yaşandı; hizmetin ücreti ve özellikleri sızdırıldı. gelen bilgilerde, platformun yeni abonelik sisteminin daha hızlı indirmeler, reklamların kalkması, daha çok limit gibi yeni özellikleri 4,99 dolar karşılığında kullanıcılara sunacağı belirtilmişti. Şimdi ise söz konusu hizmet ile ilgili önemli bir gelişme yaşanmakta.

Şirketin kurucusu ve CEO’su Pavel Durov bir açıklama yaptı. Söz konusu açıklamasında Telegram Premium hizmetinin ne zaman aktif olacağını belirtti. Açıklamalara göre uzun süredir beklenen yeni hizmet, bu ayın sonlarına doğru gelmeye hazırlanmakta.

Durov’un Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, platformdaki bu değişikliğin ana nedeninin kullanıcıların talepleri olduğu yer almakta. Mevcut limitlerin artırılmasının istendiğini belirten CEO, bu abonelikle mevcut ücretsiz özelliklere ek olarak daha yeni şeylerin kullanıcılarla buluşturulacağını belirtti.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca bu ücretli sürümü kullanmayı düşünmekte misiniz? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık