Sonic 3 Vizyon Tarihi Açıklandı! Jim Carrey Var Mı?

Sonic 3 Vizyon Tarihi Açıklandı! Jim Carrey Var Mı?

İkinci filmiyle büyük bir başarıya ulaşan Sonic serisi, üçüncü filmiyle geliyor. Konuyla ilgili olarak ise Sonic 3 vizyon tarihi açıklandı. Ayrıca filmin hayranlarının merak ettiği bir konu var. Yeni filmde ünlü aktör Jim Carrey var mı? İşte detaylar;

Sonic 3 Vizyon Tarihi Açıklandı! Jim Carrey Var Mı?

2020 senesinde yayımlanan Sonic serisi, son olarak Nisan 2022 tarihinde ikinci kez beyaz perdeyle buluşmuştu. İzleyicilerin her iki filmini de beğendikleri serinin, üçüncü filminin geleceği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Şimdi ise yeni filmin vizyon tarihi açıklandı. Sonic the Hedgehog’un resmi Twitter hesabı üzerinden bir duyuru paylaşıldı. Söz konusu duyuruda üçüncü filmin 20 Aralık 2024 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. Ayrıca ne yazık ki film hakkında bilinmeyen birçok konu bilinmezliğini korumakta. Bu konulardan birisi ise ünlü komedyen Jim Carrey’nin yeni filmde de olup olmayacağı.

Yapım şirketi Paramount Pictures, oyuncu kadrosu ve filmin arkasındaki ekip hakkında herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Son iki film Pat Casey ve Josh Miller tarafından yazıldı ve Jeff Fowler tarafından yönetildi. Ayrıca oyuncu kadrosunda Idris Elba, James Marsden ve Colleen O’Shaughnessey gibi isimler yer aldı.

Sonic filmlerinde Doctor Robotnik’i canlandıran Jim Carrey, geçmişte ptığı açıklamada Sonic 2’nin sonrasında oyunculuktan emekli olmayı düşündüğünü paylaşmıştı. Carrey, bu zamana kadar bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ek olarak serinin arkasındaki isimler, Jim Carrey’nin her zaman Sonic ailesinden biri olacağını söylemekteler. Ayrıca ‘istediği sürece’ seride yer alacağını belirtmekteler.

Peki siz bu film hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca serinin diğer filmlerini izlediniz mi? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık