Snapchat Yeni Özelliği İle Karşımızda! Uzun Süredir Bekleniyordu

snapcahat

Popüler ve çok sevilen anlık mesajlaşma uygulaması Snapchat, yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Yeni özellik sayesinde bundan sonra içerik oluşturucular, kendi profillerinde abone sayılarını sergileme imkanı bulacak. Bu da pek çok markanın anlaşma sağlayacağı kişileri seçmesine olanak tanıyacak. 9 yıl önce hayatımıza giren uygulama böylelikle rakip uygulamalarda çok uzun zamandır olan bir özelliği entegre etmiş oldu. Snapchat Yeni Özelliği için sevindiren haber geldi.

Snapchat yeni özelliği: abone sayılarını gösteriyor

Snapchat, merakla ve sabırsızlıkla beklenen özelliğini kullanıma sunuyor. Artık içerik oluşturucular abone sayılarını profillerinde gösterebilme imkanı olacak. Bu özellik, kullanıcılara ilk defa takipçileri ve izleyicileri hakkında açık olarak metrik bilgiler vermesini sağlayacak. 

The Verge‘ye konuşan bir Snapchat yetkilisi konuyla ilgili; “İçerik  oluşturucu topluluğumuzdan gelen geri bildirimleri dinledik ve birçoğu Snapchat’teki toplulukların ne kadar büyük olduğunu görme seçeneğine sahip olmak istediklerini belirtti. Bu yüzden biz de abone sayılarını görünür kılmayı kararlaştırdık. İçerik oluşturucular bu özelliği ayarlardan diledikleri gibi açıp kapatabilecek” ifadelerini kullandı.

Bunun yanında şirket, platformdaki kullanıcılara kitleleri hakkında daha fazla bilgi veren ve markalarla koordinasyon kurmalarını kolaylaştıracak içerik oluşturucu profillerini geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmıştı. Böylelikle şirket daha fazla etkileşim alarak insanların iş için fırsat olarak gördüğü bir platform haline gelmek istemişti.

Bu sayede daha fazla kullanıcıyı da bünyesinde barındırma imkanı yaratmak hedeflenmişti. Siz yaşanan bu gelişmeler ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Snapchat’ın attığı adım hakkında fikirlerinizi alt kısımdan yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık