Samsung ve Starbucks Ortaklığı Karşımızda! İşte Yeni Ürünler

Samsung ve Starbucks Ortaklığı Karşımızda! İşte Yeni Ürünler

Popüler teknoloji şirketi ve kahve dükkanı zinciri Starbucks yeni bir haberle geldi. İki başarılı şirket olan Samsung ve Starbucks ortaklığı karşımızda. Söz konusu ortaklık  Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra ve Galaxy Buds 2 kılıflarını içermekte. İşte yeni ürünler;

Samsung ve Starbucks Ortaklığı Karşımızda! İşte Yeni Ürünler

Bildiğiniz üzere sosyal medya günümüzde oldukça popüler. Birçok insan hem akıllı telefona hem de sosyal medya hesabına sahip. Bu durumun farkında olan teknoloji ve kahve dükkanı zinciri Samsung ve Starbucks bir ortaklık kararı aldı.

Teknoloji şirketi Samsung, üzerinde Starbucks logosu bulunan telefon aksesuarlarını tanıttı. Dün itibari ile piyasaya çıkan ürünler ilk olarak yalnızca Güney Kore’de sunulacak. Ayrıca iki şirket, ürünlerinin diğer pazarlarda yer alıp almayacağı hakkında şimdilik bir bilgi paylaşmadı.

Söz konusu iki şirket arasındaki ortaklık Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra ve Galaxy Buds 2 kılıflarını içermekte. Dikkatleri üzerine çeken kılıf serisinde Starbucks logoları ön planda. Yeşil rengin ve marka logosunun ön plana çıktığı ürünler arasında oldukça farklı seçenekler yer almakta.

Samsung ve Starbucks Ortaklığı Karşımızda

Samsung sınırlı sayıda üretilcek olan yeni kılıfların çevre dostu malzemelerden yapıldığını belirtmekte. Söz konusu yeni kılıflar Starbucks uygulamasından ve Starbucks Store’lardan satın alınabilecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca yeni ürünleri beğendiniz mi? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık