Samsung Galaxy Watch4 Geldi! İşte Detaylar

Samsung Galaxy Watch4 Geldi! İşte Detaylar

Dün Galaxy UNPACKED etkinliği düzenlenmişti. Söz konusu olan etkinlikte Galaxy Watch4 akıllı saati tanıtıldı. Samsung Galaxy Watch4 Geldi! İşte Detaylar

Samsung Galaxy Watch4 Geldi! İşte Detaylar

Dört gözle gerçekleşmesi beklenen etkinlik Galaxy UNPACKED etkinliği dün yapıldı. Söz konusu olan etkinlikte birden çok yeni cihazlar tanıtılarak teknoloji severler memnun oldu. Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 akıllı telefonlarının ve Galaxy Buds 4 kulaklığının sonrasından Galaxy Watch4 özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Dev teknoloji şirketi Samsung’un bildiğiniz üzere akıllı telefon piyasasında birçok rakibi bulunmakta. Şirket rakiplerini arkada bırakmak istediği için sürekli kendini geliştirmekte. Dün tanıttığı yeni modelin adını Galaxy Watch4 koydu. Standart modelde 40 ve 44 mm, klasik modelde ise 41 ve 45 mm olmak üzere dört farklı versiyonu bulunmakta. Ayrıca sahip olduğu AMOLED ekran sayesinde farklı seviyelerde parlaklığı kendisi ayarlayabilmekte.

Gücünü Exynos W920 işlemciden alan model, wearOS işletim sistemi ile gelmekte. WearOS ile gelen ilk Samsung akıllı saat olan Watch 4, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi teknolojilerine sahip. Ayrıca, 1.5 GB RAM ve 16 GB depolaması mevcut. Diğer önemli özelliklerinden birisi de Spotify, Google Haritalar, Play Music gibi uygulamaların ön yüklü olarak gelmesi. Ayrıca  farklı uygulamaları destekleme seçeneği ile rakiplerinden daha çok uygulamayı destekleyeceğini göstermekte.

Söz konusu olan model vücudunuzdaki farklı değerleri yüzde 98 oranında doğru ölçebilmekte. Söz konusu olan değerler skelet kası, yağ kütlesi, vücut yağ oranı ve duyular olmakta. Cihaz vücuda mikro akımlar göndererek bu ölçümleri sağlamakta. Ayrıca horlama sensörü, kandaki oksijen ölçümü, uyku analizi, düşme tespiti, tansiyon, adet döngüsü ve el yıkama hatırlatıcısı gibi özellikler mevcut. 2 saatten az bir sürede tam şarj olan saat 40 saat kullanım süresi sunmakta.

Galaxy Watch4 Fiyatları:

  • Galaxy Watch4
    40mm: 279 € / 249 $ – 44mm: 309 € / 279 $
  • Galaxy Watch4 Classic
    42mm: 379 € / 349 $ – 46mm: 409 € / 399 $

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Samsung model ürünleri kullanmakta mısınz?Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık