PlayStation Plus Türkiye Fiyatı Açıklandı!

PlayStation Plus Türkiye fiyatı

Oyun severlerin pek çoğu son zamanlardaki fiyat artışlarından etkilenmiş durumda. Ülkemizde maalesef konsol oyunu fiyatları 1000TL seviyelerini gördü. Ayrıca oyuncular konsol aldıktan sonraki yaşanacakları düşünerek işlemden vazgeçebilmekte. Bunun yanında abonelik sistemi oyun dünyasında hızla yayılmaya başladı. PS Plus güncellendi. Ayrıca üç farklı abonelik planı sunan yeni sistemin PlayStation Plus Türkiye fiyatı belli oldu.

Sony, geçtiğimiz aylarda PlayStation Plus ve PlayStation Now hizmetlerini birleştirdi. Ek olarak tek çatıda Game Pass rakibi bir hizmeti kullanıcılara sağlamış oldu. Yenilenen PS Plus, Avrupa ile aynı gün içerisinde yani 22 Haziran’da kullanıma sunulacak.

PlayStation Plus Türkiye fiyatı belli oldu

PlayStation Plus Essential, karşımıza en uygun paket olarak çıkmakta. Ayrıca her ay iki ücretsiz oyun, özel indirimler ve kaydedilen oyunlar için bulut depolama vermekte. Ek olarak çoklu oyuncu modları avantajları ile bugüne kadarki PS Plus abonelikleri ile neredeyse aynı. Bu paket için aylık 40 TL, yıllık bazda ise 240 TL ödemeniz gerekmekte.

  • PS Plus Essential: 40 TL / 1 ay – 100 TL / 3 ay – 240 TL / 12 ay
  • Extra PS Plus: 60 TL / 1 ay – 165 TL / 3 ay – 400 TL / 12 ay
  • PS Plus Deluxe: 70 TL / 1 ay, 190 TL / 3 ay, 460 TL / 12 ay

PlayStation Plus Extra paketi, Essential’da yer alan tüm özelliklerin yanı sıra, 400’e yakın yapımın yer aldığı oyun kataloğuna erişme şansı sunmakta. Aylık 60 TL, yıllık ise 400 TL vererek PlayStation 4-5 için geliştirilen oyunlara erişim sağlayabiliyorsunuz.

Aylık 70 TL, yıllık ise 460 TL abonelik ücreti ile en pahalı seçecek olan PlayStation Plus Deluxe paketi, Essential ve Extra’daki tüm özelliklerin yanı sıra, 340’a yakın ek oyun sunmakta. Satın almadan önce oyunları deneme imkanı bu paketlerde mevcut. Eski konsollar için geliştirilen oyunlara da erişme imkanı sağlanmakta.

Peki siz bu fiyat listesi hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca PlayStation Plus aboneliği almayı düşünmekte misiniz? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık