PlayStation 5 için Godfall Yeni Oynanış Videosu

PlayStation 5 için Godfall

Oyun dünyasında yerini almak adına duyurulan PlayStation 5 için Godfall hakkında gün geçtikçe yeni bilgiler ortaya çıkmaya başlıyor. Kısa süre önce ise oyunun savaş ve silah değiştirme mekaniklerini bizlere anlatan bir video yayınlandı.

PlayStation 5 için Godfall iddialı gözüküyor!

PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olacak yapımın yayınlanan yeni videosunun 4k 60 FPS olduğu açıklandı. Aynı zamanda video içerisinde, savaşları daha farklı ve eğlenceli hale dönüştürmesi düşünülen silah değiştirme tekniğinin gösterildiğini belirtmemiz gerekiyor.

Godfall, yeni nesil grafiklere ve oynanışa sahip olmasının yanı sıra PC ve PS 5 platformları için geliştirildi. Oyunda dövüş mekanikleri çeşitliğinin olması beklenirken, her oyuncunun kendi oyun tarzını belirlemesi için farklı silah türleri de bulunacak ve bu silahların çeşitli özellikleri olacak.

Longsword türündeki silahlar, basit kombolarla birlikte net hasar ve bekleme süresi azlığı ile dikkat çekiyor. Bu silahlarla olan dövüşlerde, Spectral FlurrySpiral Technique ve Shield Uppercut isimli üç farklı imza hareketi bulunacak.

Dual Blades türünde ise hızlı atak yapılabilecek. Hız, akışkanlık ve hareketliliği bir ayara getiren bu silah türünde, Inner Focus ve Mortal Coil isimli iki farklı imza hareketi olacak.

Siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyundaki dövüş çeşitliliği ve her kullanıcının kendi stilini belirleme imkanı hakkında fikirleriniz neler. Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık