Microsoft Office 2021 Fiyatları Belli Oldu! İşte Detaylar

Microsoft Office 2021 Fiyatları Belli Oldu! İşte Detaylar

Kullanıcıların dört gözle beklediği ve geçtiğimiz zamanlarda çıkış tarihi belli olan Microsoft Office 2021’in fiyatları belli oldu. Ek olarak da bazı özellikleri duyuruldu. Microsoft Office 2021 Fiyatları Belli Oldu! İşte Detaylar

Microsoft Office 2021 Fiyatları Belli Oldu! İşte Detaylar

En büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Microsoft Office 2021 ile gelmeye hazırlanıyor. Son hızla çalışmaları devam eden projenin çıkış tarihi ve yeni özelliklerine dair bilgiler geldi. Bildiğiniz üzere söz konusu versiyon Eylül ayı içerisinde ticari müşteriler için piyasaya sürülmüştü. Ancak herkesin kullanabilmesi mümkün olmamakta. Gelen yeni bilgilere göre artık 5 Ekim tarihinde kullanmak isteyen herkes kullanabilmekte. Ayrıca şirketten Office bünyesindeki uygulamalara ve paketin fiyatına dair yeni bilgiler geldi.

Bildiğiniz üzere Windows 11 resmi olarak 5 Ekim tarihinde çıkıyor. Bu tarihe Office 2021 de eklenmekte ve yanında birçok yenilikle gelmekte. Artık Microsoft  Windows 11 ile köşeli tasarımdan vazgeçerek yeni bir arayüze geçti. Ayrıca yeni tasarım yeni ofis sürümü için de geçerli. Yeni paket için şirket görselliğe çok önem vermekte. Ek olarak tüm uygulamalar için özelleştirilebilir temalar sunmakta.

Şirketten gelen açıklamalara göre, yeni nesil Office paketindeki bütün programlar OpenDocument (ODF) 1.3 formatını desteklemekte. Söz konusu pakette Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams programları yer almakta. Ayrıca , $149.99 fiyat etiketiyle satışa sunulmaya hazırlanmakta. Ancak Microsoft Office 2021’in Türkiye fiyatı açıklanmadı. Office 365 versiyonu Microsoft’un web sitesinde Office Ev ve Öğrenci 2019 ismiyle 1099 TL’ye satılmakta.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık