Matrix 4 Filmi Adı Instagram’da Ortaya Çıktı

Matrix 4 filmi Resurrection

Kült film serilerinden bir olan Matrix için film çalışmaları yaklaşık olarak 2 senedir devam ediyor. Matrix 4 çekimleri, koronavirüs salgınından dolayı ertelenmiş olsa da, Ağustos ayından yeniden çekimlere devam edildi. Şuana kadar popüler filmin konusu ile ilgili sızıntı ortaya çıkmasa da, Matrix 4 filmi adı sızdı.

Matrix 4 filmi adı için Instagram gönderisi ortaya çıktı

Yeni çıkacak olan Matrix 4 filmi setinde çalışmakta olan biri, Wachowski kardeşlerin gönderdiği hediye ceketinin iç astarını paylaştı. Bu paylaşımla birlikte filmin adı ortaya çıktı. Fakat filmin adının ortaya çıkmasının asıl sebebi ceketle birlikte gönderilen teşekkür mesajı içeren bir hediye kartı oldu.

Teşekkür mesajının alt kısmındaki Matrix Resurrection adlandırması gözlerden kaçmadı. Dilimize Diriliş olarak çevrilen bu kelime, aslına bakarsanız dizinin hayranları için çok da sürpriz değil. Fakat şimdilik bu isim tam olarak teyit edilmedi. Paylaşımı yapan hesap kısa bir süre sonra paylaşımını silse de Reddit kullanıcıları ekran görüntüsünü almıştı.

Matrix 4 Resurrection konusu

Bu filmin serisini izlemediyseniz şuan okuyacaklarınız sürprizi bozma ihtimali var. Matrix 3 filminin sonunda Neo karakterinin seçilmiş kişi gerçeğini öğrenmesi ve sistemin mimarına karşı direnmesi Zion kentininin de sonu oldu.

Aynı zamanda Keanu Reeves’in oynadığı Neo karakteriTrinity ile Zion arasında mecburen seçim yapmıştı. İzleyenler bu kısmı aklından çıkaramaz

Seçimini Zion’dan yana kullanan ve kendisini sisteme bağışlayan Neo‘ya ne olduğu merak konusu. Bunun yanında Matrix sonrası insanlığın nasıl bir dünyayla karşılaşacağı merak edilen bir başka konu.

Matrix 4 Resurrection filminde, filminde isminden hareketle Noe karakterinin yeniden dirilmesiyle karşı karşıya kalabiliriz. Yine Trinity karakterinin de filmde yer alması da bu dirilme vurgusunu ortaya koyuyor.

Matrix 4, 22 Aralık 2021 tarihinde sinemalara geleceği açıklanmıştı. Ayrıca aylar öncesinden bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olarak görülmekte.

Matrix 4 filmi adı sizce nasıl olmuş? Sizce yeni Matrix filminde nasıl bir konu var? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık