Instagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği Artık Türkiye’de!

Instagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği Artık Türkiye'de!

Popüler sosyal medya platformu Instagram geçtiğimiz günlerde yeni bir özellik duyurmuştu. Belirli ülkelerde geçerli olan bu  60 saniye hikaye özelliği artık ülkemizde de kullanılabilir. Instagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği Artık Türkiye’de!

Instagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği Artık Türkiye’de!

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram geçtiğimiz haftalarda yeni bir özellik ile gelmişti. Söz konusu yeni özellik ile birlikte kullanıcılar 60 saniyeye kadar hikayeler paylaşabilmekte. Şimdi ise konu ile ilgili yeni bir duyuru geldi.

Matt Navarra, sosyal medya platformlarıyla ilgili bilgiler paylaşmakta. Navarra, yeni bir duyuru yaptı ve Instagram’ın bir süredir birçok ülkede test edilen özelliğinin Türkiye’ye de geldiğini söyledi. Ayrıca ülkemizden bir kullanıcının yaptığı paylaşımla bu haber doğrulandı. Bu sayede de birçoğumuzun yeni özellikle tanışma imkanının olduğunu bilinmekte.

Ancak platformun Türkiye’de test etmeye başladığı özellik, şimdilik tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenemiyor. Fakat test programına dahil edilen kullanıcılar konuyla ilgili bir bildirim almaktalar. “Daha uzun hikayelerle tanış” bildirimi, artık 15 saniyeden uzun hikayelerin birden çok parçaya bölünmeyeceğini söylemekte. Fakat platform bu yeni özellik ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Kısacası bu özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman ulaşacağı şimdilik bilinmemekte.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Instagram platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık