Honor’dan Katlanabilir Akıllı Telefon Magic X Geliyor!

Honor’dan Katlanabilir Akıllı Telefon Magic X Geliyor!

Digital Chat Station tarafından teknoloji şirketi Honor’un yeni katlanabilir akıllı telefonu sızdırıldı. Söz konusu olan Magic X modelinin özellikleri ve tanıtım tarihi bilgileri paylaşılmakta. Honor’dan Katlanabilir Akıllı Telefon Magic X Geliyor!

Honor’dan Katlanabilir Akıllı Telefon Magic X Geliyor!

Geçtiğimiz zamanlarda teknoloji şirketi Honoro’un yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı hakkında bilgiler gelmişti. Şirketin piyasadaki rakiplerinde olduğu gibi katlanabilen bir cihaz ile geleceği bilgileri dolanmakta. Şimdi ise söz konusu olan yeni cihaz Honor Magic X modelinin tanıtım tarihi ve özellikleri ortaya çıktı. Digital Chat Station tarafından teknoloji şirketi Honor’un yeni modeli ile ilgili detayların paylaşımı geldi. Son olarak Huawei’nin HarmonyOS 3.0 sürprizinden sonra Honor şirketinden mutlu eden gelişme yaşanmakta. Yeni sızdırılan bilgiler Honor’un yeni modeli kısa bir zaman içinde vitrine çıkacağını göstermekte.

RODENT950 adlı Twitter kullanıcısı Ağustos ayında model ile ilgili bazı bilgileri sızdırmıştı. Söz konusu bilgilere göre Magic X gücünü Snapdragon 888 Plus işlemciden almakta. 5nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 3.0GHz saat hızıyla çalışan Kryo 680 çekirdek mevcut. Ayrıca Snapdragon 888 işlemcide kullanıldığı gibi Adreno 660 grafik arabirimi kullanılmakta. Ek olarak model Çin’in en büyük ekran üreticilerinden biri olan BOE tarafından üretilen ekrana sahip. Ayrıca model  8 inç ekran ile gelmekte. Tanıtım tarihi ise 2021 yılının son çeyreğinde olmaya hazırlanıyor.

Peki siz bu model hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Honor model cihazları kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık