God of War Ragnarök Artık Ön Siparişe Açık!

God of War Ragnarök Artık Ön Siparişe Açık!

Sony’nin popüler ve milyonlarca hayrana sahip olan oyun serilerinden birisi God of War ile ilgili güzel haber geldi. Serinin yeni oyunu olan God of War Ragnarök artık ön siparişe açık. Ayrıca oyunun Türkiye fiyatları da belli oldu. İşte detaylar;

God of War Ragnarök Artık Ön Siparişe Açık!

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan God of War, yeni oyunuyla karşımızda. Son olarak oyunun çıkış tarihi haberi gelmişti. Ancak sonrasında gelen oyunun ertelendiği haberi hayranlarını oldukça üzmüştü. Ancak şirket ertelenme haberini yalanladı ve oyunu ön siparişe açarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Söz konusu oyun, ilk olarak PS4, PS5 ve PS5 yapımın ekstralarına sahne olan “Digital Deluxe” sürümü için sunuldu. Oyunun ön sipariş fiyatları ise çoğu oyuncuya yüksek gelebilecek cinsten. Ayrıca merak edilen God of War Ragnarök fiyatları da şu şekilde;

  • PlayStation 4 – 599TL
  • PlayStation 5 – 699TL
  • PlayStation 5 Deluxe – 789TL

Ön siparişe açılan oyun, geçtiğimiz günlerde yapılan resmi çıkış tarihi açıklaması ile aynı anda çıkacak. Kısacası oyun, gelen açıklamaya göre 9 Kasım 2022 tarihinde yayınlanacak. Oyun, yine Atreus ve babası Kratos’un maceralarını konu olarak almakta. Ek olarak Türkçe alt yazı desteği ile gelecek oyunun ülkemizde oldukça büyük bir ilgi görmesi beklenmekte.

Peki siz bu oyun hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca söz konusu oyunu oynamayı düşünmekte misiniz? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık