Elon Musk Kripto Paralar İle Uğraşmaya Devam Ediyor!

Elon Musk Kripto Paralar

Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Kripto para birimlerini çok defa manipüle etmişti. Musk, gece saatlerinde yine sahneye çıktı. Genelde Twitter üzerinden açıklamaları ile Bitcoin’i hem düşürüp hem yükseltmekte. Elon Musk Kripto Paralar ile uğraşmaya devam ediyor.

Elon Musk Kripto Paralar İle Uğraşıyor

Kripto para yatırımcılarının bir numaralı korkulu rüyası haline gelen Elon Musk, gece saatlerinde yine ortaya çıktı. Bitcoin düşüş trendine girerken, Elon Musk’ın attığı tweetle daha da düştü. Akabinde Musk yeni bir tweet attı, kripto para biriminin az da olsa toparlanmasını sağlamış oldu. Dilerseniz hemen, gece saatlerinde yaşanan olaylara yakından bakalım.

Bitcoin, aylar süren düşüş trendini geçtiğimiz haftalarda bozdu. 50 bin dolar seviyelerine kadar yükselen kripto para birimi, bir süredir 46 bin dolar ila 49 bin dolar arasında bulunmakta. Fakat gece saatlerinde 48 bin doların altına gerileyen ve sert bir düşüş trendi gösteren Bitcoin, 46 bin 950 dolara kadar indi. Elon Musk, bunun üzerine “Durum kontrol altında” ibaresini kelime esprisi(!) haline getirdiği bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım sonrası bir kırılım daha yaşayan Bitcoin, 46 bin 750 dolara kadar çekildi.

İşte Elon Musk’ın gülme garantili(!) paylaşımı

Bir kağıda “situation”, yani ‘durum’ yazan Musk, bu kağıdı bir klave üzerindeki CTRL (Kontrol) tuşunun altına koydu. Bunun fotoğrafını çektikten sonra Twitter’da paylaşan Musk, “Sakin olun, durum kontrol altında…” yazdı. Elon Musk, daha sonra bir paylaşım daha yapıp, komik(!) esprilerinin dozunu genişletti.

Elon Musk’ın yaptığı ikinci paylaşımda ise bir projeksiyon makinesi ile bir soğutma pervanesi yer alıyordu. Ancak yanlış konumlamadan dolayı, söz konusu pervanenin çalışma imkanı yoktu. Bu fotoğrafa açıklama olarak “Projeksiyonu bırakma ve soğuma zamanı” yazdı. Ayrıca düşüşle ilgili olarak kırmızının (yani sıcağı temsil eden rengin) sona erdiğini ifade etti. 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık