Coinbase, BTC Türk‘ü Satın Alıyor! Rekor Fiyat

Coinbase BTC Türk‘ü Satın Alıyor

Kripto para birimleri ülkemizde hızla yayılmaya başladı. Ayrıca yerli kripto para borsaları da çokça talep görmekte. Bunun yanında yerli kripto borsalarına ilgi sadece kullanıcılardan değil uluslar arası şirketlerden de var. Kısa süre önce Bitçi’nin adı Binance ile anılmıştı. Şimdi ise BTC Türk ve Coinbase haberleri gündemi hareketlendirdi. Coinbase, BTC Türk‘ü Satın Alıyor!

Coinbase, ABD’nin en büyük kripto para borsası. Ayrıca dünya çapında da milyonlarca kullanıcısı bulunmakta. Coinbase, BTC Türk‘ü satın alıyor haberleri paylaşılmaya başlandı. Ek olarak şirketin atın alım için gözden çıkardığı para dudak uçuklattı.

Coinbase, BTC Türk‘ü Satın Alıyor! Ne Kadar Ödenecek?

Gelen haberlere göre Coinbase, yerli kripto para borsamız BTC Türk için 3.2 milyar doları gözden çıkardı. Bunun yanında Coinbase‘in anlık borsadaki değeri 32 milyar dolar. Şirket ülkemizde faaliyetlerini genişletmek için yeni bir satın alım yapmayı planlamakta.

Bu kadar büyük bir satın alım söz konusu olsa da hem Coinbase hem de BTC Türk resmi bir açıklama yapmadı. Bundan dolayı konunun doğru olduğunu tam olarak kanıtlamak mümkün değil. Bunun yanında Mergermarket, geçen hafta bir ön sözleşme imzalandığı ve anlaşmanın fiyatını etkileyebilecek teknik durum tespitinin sürdüğünü iddia etti.

Gelen bilgiler arasında ise ödemenin tamamının nakit olacağı söylenmekte. Ayrıca bir kısım ödeme ise Coinbase hissesi olarak gerçekleştirileceği bilgisi mevcut. Dev kripto para borsasınız bu denli büyük bir yatırım için ülkemizi neden tercih ettiği şimdilik muallak. Olay ile ilgili bir gelişme olduğu taktirde sizlere en hızlı şekilde aktarmaya devam edeceğiz.

Peki siz bu fragman hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca daha önce hiç kripto paralara yatırım yaptınız mı? Sizde görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık