Black Widow Filmi Son Fragman Yayınlandı

Black Widow Filmi

Black Widow filmi son fragman yayınlandı. Ne zaman çıkacağı belli olan ve merakla beklenen filmin son fragmanı alt kısımda mevcut. Fragmanı izlediğimiz zaman Taskmaster’ın amacı da ortaya çıktı. Fragmanda Taskmaster ile Natasha arasındaki aksiyon dolu sahne fazlasıyla dikkat çekmekte. Film hakkında geçtiğimiz günlerde çokça haber var.

Black Widow Filmi Son Fragman Yayınlandı

2 dakikalık yayınlanan bu fragmanda Natasha’nın önceki filmlerde bulunan sahnelerini görmekteyiz. Ayrıca fragman içerisinde bizlere karlı bir sahnede gösteriliyor. Natasha kız kardeşi ile karşılaşmakta ve film içerisinde annesi ile babası da mevcut. Fragmanda Natasha ve kız kardeşinin çocukluğunu da görüyoruz. Bunun yanında Taskmaster bu fragmanda izleyicilere detaylıca gösterildi.

Fragmanın sonlarına doğru Taskmaster’ın, Natasha ve kız kardeşinin olduğu aracı durdurmak için bir ok ve yay kullandığı gözlemlenmekte. Bunun yanında fragmanın ikinci yarısı aksiyon sahneleri ile dolu bu da filmde bizi bol aksiyonlu sahneleri çıkması demek. Black Widow filmi, Captain America: Civil War ile Avengers Infinity War filmleri arasındaki 2 yıllık bir süre içinde geçecek. Ayrıca fragmanın sonunda ise bilindik Avengers müziğinin Rus versiyonunu duyuyoruz. Black Widow filmi 9 Temmuz 2021‘de Disney + “Premier Erişim” abonelerine ve sinemalarda mevcut.

Sevilen karakterlerin olduğu ve çokça aksiyona ev sahipliği yapan film hakkında siz ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık