Apple’ın Sürpriz Etkinliği Belli Oldu! İşte Detaylar

Apple’ın Sürpriz Etkinliği Belli Oldu! İşte Detaylar

Dev teknoloji şirketi Apple Ekim ayı içerisinde bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Söz konusu etkinlikte MacBook Pro, Mac mini ve AirPods 3 modellerini tanıtacağı tahmin ediliyor. Apple’ın Sürpriz Etkinliği Belli Oldu! İşte Detaylar

Apple’ın Sürpriz Etkinliği Belli Oldu! İşte Detaylar

Bildiğiniz üzere teknoloji devi Apple son olarak geçtiğimiz ay bir etkinlik düzenlemişti. Düzenlediği etkinlikte  iPhone 13 serisi, Apple Watch 7 Yeni iPad ve iPad mini 6 modellerini tanıttı. Şimdi ise yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Ünlü gazeteci Mark Gurman, şirketin Ekim ayında yeni bir etkinlik yapacağını iddia etti. Şirketin Ekim ayında yapacağı tahmin edilen etkinlikte M1X MacBook Pro, M1X Mac mini, AirPods 3 ve macOS Monterey işletim sistemini tanıtması beklenmekte.

Söz konusu etkinliğin  12 Ekim’de gerçekleştirileceği iddialar doğrultusunda. M1X işlemcili MacBook Pro modelinin 14 ve 16 inç ekran seçeneği ile gelmesi beklenmekte. Ek olarak model mini LED ekran ile gelebilir. Ayrıca  HDMI, SD kart okuyucu ve MagSafe gibi portların tekrar geleceği tahmin edilmekte. Söylentilere göre touchbar yerine fiziksel tuşların tercih edileceği bilgileri mevcut.

Mac mini yeniden tasarlanarak MacBook Pro’da kullanılacak M1X işlemci ile  gelmekte. Ayrıca tanıtımı yapılması beklenen diğer cihaz ise AirPods 3. Söz konusu yeni modelin AirPods Pro modeline benzer tasarım ile tanıtılacağı iddia edilmekte. Model daha büyük bir şarj kutusu ile gelmekte. Ayrıca modelde bulunan yeni nesil çip ile daha uzun pil ömrü ve stabil bağlantı sunulacak. Ek olarak model standart olarak Qi şarj ile gelmeye hazırlanıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Apple model ürünler kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık