YouTuber Logan Paul 3.5 Milyon Dolar Dolandırıldı!

YouTuber Logan Paul 3.5 Milyon Dolar Dolandırıldı!

20 milyon takipçiye sahip YouTuber, bir dolandırılma vakasıyla karşı karşıya kaldı. YouTuber Logan Paul 3.5 Milyon Dolar Dolandırıldı!

YouTuber Logan Paul 3.5 Milyon Dolar Dolandırıldı!

Çevrimiçi video paylaşım platformu Youtube oldukça popüler. Söz konusu platformda da 20 milyondan fazla takipçisi bulunan Logan Paul başına gelen kötü bir durumla gündemde. Logan Paul, geçtiğimiz Aralık ayında nadir bulunan ve sıfır paket olarak dünyada tek kaldığı iddia edilen ilk baskı Pokemon kartları için tam 3.5 milyon dolar harcamıştı. Fakat kendisine kapalı paket olarak gelen kartları açtığında şoka uğradı. Çünkü Pokemon setinin içinden Pokemon kartı bile çıkmadı.

20 Aralık 2021’de resmi Twitter hesabında Logan Paul bir gönderi paylaştı. Söz konusu gönderide 1. Basım ve mühürlü, jelatini açılmamış bir Pokemon kart koleksiyonuna 3.5 milyon dolarlık bir ödeme yaptığını açıkladı. Daha sonra ise yaklaşık 1 ayın sonunda Pokemon paketini açmaya karar veren Paul, dolandırıldığını anladı. Önceden paketlerin orijinal basım kutunun içinde olduğunu onaylayan bir uzmanla çalışmıştı. Ancak buna rağmen paketi açtığında Pokemon kartı bile göremedi. Youtuber’a gönderilen kutu, sıradan G.I Joe kartlarının paketlenip sunulduğu bir koleksiyondan oluşmaktaydı.

YouTube kanalında yayınladığı yeni bir videoyla kutuyu satın alım sürecinde görüşünü aldığı uzmanlarla yaşadıklarını paylaştı. Paul, satın aldıktan sonra bir ay sonra kutunun içerisinde 3.5 milyon dolar değerinde bir koleksiyon bulunmadığını anladı. Ayrıca koleksiyonun sonradan banlatıldığını gördüğünde başından aşağı kaynar sular döküldü.

Peki siz bu olay hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Youtube platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık