WhatsApp Silinen Mesajları Görme Uygulaması!

WhatsApp Silinen Mesajları Görme

WhatsApp silinen mesajları görme uygulaması! Silinen mesajları okuma uygulaması Nasıl kullanılır konusu hakkında bilgi vereceğiz. Hayatımıza girmeleri çok da uzun bir zaman olmamasına karşın cep telefonları artık vazgeçilmezimiz. Özellikle gündelik yaşantımızı kolaylaştıran programlar ise neredeyse artık her cep telefonunda yüklü. Bunlardan birisi de tartışmasız WhatsApp.

WhatsApp kullanan pek çok kişi üçüncü taraf uygulamalar ile mesajlaşma platformuna özellikler katıyor. Emojiler, gifler, vb. yanında şimdide wp silinen mesajları görme konusu gündemde.

WhatsApp’ta silinen mesajları nasıl görürüm?

WhatsApp’ta silinen mesajları görmek için iki yöntem bulunmakta. Diyobi.com olarak bizim sizlere tavsiyemiz mesajları geri yükleme yolunu takip etmeniz. Bunun yanında silinen mesajları okumak için üçüncü taraf uygulamalar da indirebilmektesiniz.

Silinen Mesajı Okuma Videolu Anlatım!

Eski WhatsApp yazışmaları nasıl bulunur?

WhatsApp‘ın Android uygulamasında silinen mesajları geri getirme için öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar kurun. Ayrıca tekrardan kurulum yapıldığında WhatsApp mesaj yedeği bulunuyor ve otomatik olarak “Geri Yükle” seçeneği sayesinde bu işlem gerçekleştirilebilmekte.

WhatsApp Silinen Mesajları Görme Uygulaması !UYARI!

WhatsApp silinen mesajları okuma uygulaması ve buna benzer uygulamalar üçüncü taraflarca geliştirilmiştir. İndirip kullanmanız sizin sorumluluğunuzdadır. İndirip ve kullandığınız üçüncü taraf uygulamalarından doğan sorunlardan sitemiz kesinlikle sorumlu tutulamaz. Ayrıca bu uygulamalarda mesajlarınıza, resimlerinize ve videolarınıza uygulama sahipleri erişebilmekte.

Yukarıdaki uyarıyı yaptıktan sonra sizlere wp silinen mesajları görmek ile ilgili bilgileri vermeye başlayabiliriz. Bunun yanında öncelikle alt kısımda bulunan whatsapp silinen mesajları gösteren uygulama kısmına tıklayın. Açılan sayfadan uygulamayı indirme işlemini gerçekleştirebilirisniz.

Whatsapp silinen mesajları gösteren uygulama Android

Wp silinen mesajları görme ve silinen mesajlara bakma için bir uygulama indirmemiz gerekmekte.

  • Programı yükledikten sonra yapmamız gereken birkaç basit işlem var. Programı Açınca karşımıza önce feragatname adında bir uyarı çıkıyor.
  • Bu bildirimi okuyup kabul ettikten sonra karşınıza hangi bildirimlerin izlenmesini istediğiniz ile ilgili bir bölüm çıkar. Burada karsınıza alternatif (instagram, facebook) programlar çıkar ve siz istediğinizi buradan seçersiniz.

Ayrıca bu program da dikkat etmemiz gereken özellik ise size atılan ve silinen mesajı okuyabilmeniz için mesajın atıldığı sırada mobil bağlantınızın olmasıdır. Yani mesajın siz internete bağlıyken atılmış ve silinmiş olması gerekir. Bu uygulama da size gelen ve silinmiş mesajı, videoyu, resmi Whatsapp ekranından değil direkt programa giderek uygulama ekranından görebilirisiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık