The Rings of Power’dan Yeni Fragman!

The Rings of Power'dan Yeni Fragman!

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen ve Amazon Prime Video’nun yeni dizisi olan The Rings of Power’dan yeni fragman karşımızda. Paylaşılan fragmanda dizi hakkında daha çok detay görülmekte. İşte dizi hakkındaki detaylar ve fragman;

The Rings of Power’dan Yeni Fragman!

2001 yılında hayatımıza giren Yüzüklerin Efendisi filmi bu zamana kadar en çok izlenen efsane fantastik filmlerinden biri olmakta. Aradan geçen onca yıldan sonra hala popüler olan filme birçok yeni yapım daha eklenerek seri haline geldi. Şimdi ise söz konusu film, dizi oluyor.

The Rings of Power adı verilen dizi, Yüzüklerin Efendisi serisinden binlerce yıl öncesinde geçecek. Bu yapımda Orta Dünya’nın daha genç bir versiyonu yer alacak. Ayrıca Hobbit’lerin ataları, elfleri, Galadriel ve Elrond gibi karakterlerin de kendi toplumları içerisindeki konumlarına nasıl yükseldikleri dizide işlenecek.

Ayrıca gelen açıklamalara göre Amazon bu dizi için 465 milyon dolar gibi büyük bir bütçe ayırmakta. Ek olarak bu rakam sadece ilk sezon için ayrılan bütçe. Şayet dizinin devamı gelir ise bu bütçe artmaya devam edecek. Platform ilk sezonda  bölüm başına 58 milyon dolar gibi oldukça büyük bir rakamı gözden çıkarmakta. Paylaşılan videoda da bu paranın karşılığını görsel anlamda alabileceğimizi görmekteyiz.

Ek olarak merakla beklenen The Rings of Power dizisi 2 Eylül’de Amazon Prime Video’da olacak.

Peki siz bu yeni dizi hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Prime Video platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak yeni diziyi izlemeyi düşünmekte misiniz? Sizce ek olarak platform başka hangi yayınları getirmeli? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık