Samsung Galaxy Buds 2 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Buds 2 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı!

Popüler teknoloji şirketi Samsung, Galaxy Buds 2 adını vereceği kulaklık modelini ilerleyen aylarda piyasays sürecek. Dört gözle beklenen kulaklığın tasarımı ve renk seçenekleri belli oldu. Samsung Galaxy Buds 2 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Buds 2 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı!

Şirketin piyasaya sürmesi beklenen yeni nesil kablosuz kulaklığı ile ilgili bilgiler gelmeye devam etmekte. Galaxy Buds 2 adı verirken kulaklığın, Ağustos ayında Z Flip 3 ve Z Fold 3 akıllı telefonlarla birlikte piyasaya sürülmesi beklenmekte. Söz konusu olan model, gelen sızıntıların sonrasında şu anda da tasarımı ve renk seçenekleriyle ortaya çıkmakta. 91Mobiles adlı site tarafından paylaşılan yeni görseller, Galaxy Buds 2’nin tasarımını ve renk seçeneklerini ortaya koymakta.

Gelmesi beklenen Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklığı; beyaz, siyah, yeşil ve mor olmak üzere dört renk seçeneğine sahip olmakta. Ayrıca  kulaklıkların yanında verilen kutunun rengi beyaz olmakta. Fakat söz konusu olan kutunun iç kısmının, kulaklıklarla aynı renge sahip olmakta. Model, çeşitli sertifika sitelerinde önceden çıkan sızıntılardan gelen bilgiler doğrultusunda özellikleri ile onaylanmıştı. Örneğin FCC sitesine göre kulaklık 60 mAh pile sahip olmakta. Ayrıca kutunun pil kapasitesi de 500 mAh değerinde.

Bağlantı konusunda ise  Buds 2, Blueotooth 5.0 desteği ile gelmekte. Ayrıca kulaklıkların her bir birinde iki mikrofon olmakta, dış yüzeyde de dokunmatik kontrol paneli yer almakta. Fakat çoğu modelde yer alan aktif gürültü engelleme sisteminin olup olmayacağı bilinmemekte.

Bu zamana kadar gelen bilgiler bu kadar olmakta. Tanıtım tarihi merakla beklenen modelin emmuz ya da Ağustos ayında resmi olarak piyasaya sürülmesi beklenmekte.

Peki siz bu yeni model hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık