Samsung Galaxy A53 5G Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung Galaxy A53 5G Özellikleri Sızdırıldı!

Gelmesi dört gözle beklenen Samsung’un yeni akıllı telefonu hakkında yeni bir bilgi geldi. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy A53 5G özellikleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy A53 5G Özellikleri Sızdırıldı!

Teknoloji devi Samsung çıkarmış olduğu yeni modeller ile kendini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy A52 kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilmekte Bu sebeple de yeni çıkacak olan Galaxy A53 5G, 2022’nin merakla eklenen telefonları arasında yerini almakta. Şimdi ise söz konusu model hakkında önemli gelişmeler yaşanmakta. Teknoloji haberleri yapan WinFuture, yeni modelin birkaç yeni kamera özelliği ve basın görsellerini sızdırdı. Ayrıca gelen yeni görüntüler, modelin önceden sızan görüntülere benzerlik gösterdiğini kanıtlamış oldu.

Sızdırılan görüntüler incelendiğinde A53 5G’nin, A52’den çok farklı bir tasarıma sahip değil. Her iki modelde de metal çerçeve ve arka tarafında yüksek darbelere dayanıklı olduğu belirtilen polikarbonat malzeme kullanılmakta. Bu sayede de benzerlikler direkt olarak göze çarpmakta. Ayrıca en büyük farkın da kameranın etrafını kaplayan bölgenin A53 5G’de A52’den daha ‘yumuşak’ köşe tasarımına sahip olması.

Ayrıca sızıntılara göre A53 5G’nin dörtlü kamera sistemine sahip. Kamera sisteminde; 12 MP ultra geniş sensörlü ana kamera, 5 MP derinlik kamerası ve 5 MP’lik makro sensör bulunmakta. Ek olarak model; Exynos 1200 işlemciye, 2400×1080 çözünürlüğe sahip 6,5 inç Super AMOLED 120 Hz ekrana 5,000 mAh batarya gücüne sahip. Ayrıca Sammobile’ye göre de telefonun Mart ayında resmi olarak duyurulması tahmin edilmekte.

Peki siz bu bilgiler hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Samsung markalı ürünleri kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık