Efsane Sağlamlığa Sahip Telefon Cat S22 Geliyor!

Efsane Sağlamlığa Sahip Telefon Cat S22 Geliyor!

Dayanıklı ürün denildiğinde akla gelen markalardan biri olan Cat, yeni telefonu S22 modeli ile geldi. Söz konusu model kullanıcıların hem cebini hem de özellikleri ile yüzlerini güldürmeye hazırlanıyor. Efsane Sağlamlığa Sahip Telefon Cat S22 Geliyor!

Efsane Sağlamlığa Sahip Telefon Cat S22 Geliyor!

Caterpillar Inc., veya CAT, dünyanın önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanları üreticisi olarak karşımıza çıkmakta. Ürettiği tüm modellerdeki sağlamlığı ve dayanıklılığı ile gönülleri fetheden şirket telefon piyasasında da yerini aldı. Geçtiğimiz zamanlarda anti bakteriyel telefon ile bilinen şirket, şimdi de sağlamlığıyla öne çıkan bir modeliyle karşımızda.

Söz konusu olan yeni modelin adına Cat S22 verildi ve modelde kapaklı bir tasarım mevcut. Ancak kapaklı model denildiği zaman akla ilk gelen model Samsung’un Z Flip serisi olmaması gerekmekte, çünkü modeller benzer değil. Yeni çıkan model daha çok eski olan kapaklı telefonların görünümünde. Diğer kapaklı telefonlarda yer aldığı gibi S22 de T9 klavyesi ile gelmekte. Fazlasıyla giriş seviye özelliklere sahip olan modelde 2GB RAM ve 16GB depolama alanı bulunmakta. Model Qualcomm’un Snapdragon 215 işlemcisinden gücünü almakta. Ek olarak da 2,8 inç büyüklüğünde ve 640×480 değerinde çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip.

Yazılım tarafına bakıldığında ise modelin Google Play gereksinimlerine sahip olduğu bilinmekte. Ayrıca cihazda Android 11 Go işletim sistemi bulunuyor. Ek olarak da Google Play Store’un kullanılabildiği cihazda belirli uygulamalar da önceden yüklü olarak geliyor. Her ne kadar modelde T9 klavyesi bulunsa da dokunmatik bir ekran da yer almakta. Ayrıca modelin ön ekranında 5MP değerinde bir ana kamera bulunmakta.

Modelin kendine en çok güvendiği konu olan dayanıklılık konusuna geldiğimizde de modelde IP68 sertifikası olduğunu görmekteyiz. Telefonun su ve toz geçirmediği anlamına gelen bu sertifikanın yanında zorlu koşullarda dayanıklılık sergilediğini gösteren MIL-SPEC810H sertifikaya sahip.

Son olarak da en çok merak edilen fiyat konusuna gelir isek bizi 234 dolarlık bir fiyat etiketi karşılamakta. Fiyatı ülkemize uyarladığımızda ise ‘2030 TL + vergiler’ olmakta.

Peki siz bu yeni model hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Cat markalı ürünler kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık