Arka Sokaklar Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Arka Sokaklar Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Zafer Ergin’in oynadığı Arka Sokaklar dizisindeki Rıza Baba karakteri vuruldu. Yaşanan olay sosyal medyada büyük ilgi gördü. Arka Sokaklar Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Arka Sokaklar Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Türk televizyon tarihinin en uzun ömürlü dizisi Arka Sokaklar, 16 yıldır aralıksız devam etmekte. Ancak dün akşamki yayınlanan bölümde üzücü bir sahne yaşanmakta. İlk bölümden itibaren dizide oynayan 79 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu karakteri, dün akşam yayınlanan 610. bölümde vuruldu.

Birçoğumuz Zafer Ergin’i ilk olarak Kurtlar Vadisi dizisinde Mehmet Karahanlı olarak tanıdık. Ünlü aktör oyunculuk kariyerine 16 yıldır Arka Sokaklar’da Rıza Baba olarak devam etmekte. Senaryo gereği İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş özel ekibinin başında olan Rıza Soylu, dizinin önceki bölümlerinde de rol gereği ölüm tehlikesi geçirmişti. Fakat Reşat Hoca her seferde Soylu’yu kurtardı.

Dün sosyal medyanın gündemine olan o sahne Twitter’da trendler listesinin başında yerini aldı. 610 bölüm boyunca rolüne devam eden Rıza Baba, Arka Sokaklar dizisinde vuruldu. Fakat karakterin ölüp ölmediği ve Zafer Ergin’in diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz belli değil.

Şimdi ise herkes “Zafer Ergin diziden çıkacak mı?” sorusunun cevabını öğrenmek istemekte. Ancak tahminler, Rıza Baba’nın diziye devam etmeyeceği; etse bile artık arka planda kalacağı yönünde.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Arka Sokaklar dizisini izlemekte misiniz? Ek olarak alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık