Android Discord’a Büyük Güncelleme Geliyor!

Android Discord'a Büyük Güncelleme Geliyor!

Son zamanların en popüler uygulamalarından olan Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. Şimdi ise Discord’un Android sürümü ile ilgili yeni bir haber geldi. Gelen habere göre Android Discord’a büyük güncelleme geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte uygulama artık tüm işletim sistemlerinde benzer performans sunacak. İşte konuyla ilgili detaylar;

Android Discord’a Büyük Güncelleme Geliyor!

Popüler sesli sohbet ve mesajlaşma uygulaması Discord sıkça Android sürümü için güncelleme alıyor. Ancak bu durum çoğu zaman Android kullanıcılarının canını sıkabiliyor. iOS ve masaüstü kullanıcıları, uygulamaya gelen yeniliklere hızlı bir şekilde ulaşırlarken, Android kullanıcıları hemen ulaşamıyorlar. Fakat bu yaşanılan tatsız durum yakında değişecek.

Discord, Android uygulamasını geliştirmeye yönelik büyük bir güncelleme duyurusu ile geldi. Discord, React Native geliştirme çerçevesini kullanarak uygulamayı yeniden oluşturmuş ve otomatik bir güncelleme yayınlamıştı. Bu son duyuru ile birlikte Android kullanıcıları uygulamada önemli iyileştirmelere sahip olabilirler. Meta tarafından geliştirilen React Native, Facebook gibi Android ve iOS uygulamaları için güç sağlamakta. Bu geliştirme çerçevesinin başarılı olmasını sağlayan ise geliştiricilerin çaba harcamadan platformlar arasında çalışmasına, zamandan ve enerjiden tasarruf etmesine yardımcı olması.

Bu sayede Android kullanıcıları, iOS ve masaüstü kullanıcılarıyla neredeyse aynı zamanlarda güncellemeleri alabilecekler. Yeni geliştirme süreci ayrıca Android kullanıcılarının daha sık güncelleme alacağı anlamına da gelmekte. Ayrıca söz konusu yeni güncellemeyle birlikte farklı platformdaki uygulama farklılıklarının azalması beklenmekte.

Peki siz bu özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Discord platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık